Peter Kiær

Peter Kiær

@offgridflotel · medlem siden 28. maj, 2017

Verdens første Off-Grid Flotel er klar til udlejning!Floating + hotel = Flotel er et minimalistisk flydende hotelværelse, der er kombineret med et bæredygtigt off-grid koncept. The Offgrid Flotel er selvforsynende med energi via solcellepaneler og regnvandsopsamling, og er dermed 100% uafhængig af elselskab og vandforsyning.

Skroget er bygget i beton for stabilitet og holdbarhed. Overbygninger er udført i bæredygtige, økologiske samt re- og upcyclede materialer.

Prototypen "Flora" har plads til 4 gæster og måler 6 x 2,5 meter med en dybdegang på 35 cm.

Den patenterede prototype "Flora" er designet og bygget af bådebygger, Peter Kiær, fra Hold Fast Co. Projektet er selvfinansieret og har kostet kr. 256.000,-, heraf har Hold Fast Co modtaget materialesponsorater fra Keflico (hårdt træ), Kroghs A/S (beton), Eco-beton (Betonforsegler) og SackIt (outdoor møbler) for kr. 56.000,- Flotellet kan bookes fra Maj 2018 gennem Hold Fast Co´s samarbejdspartner: andelensguesthouse.com

Det er her, vi har brug for din hjælp!

Ved en produktion fremadrettet kan enheden også indrettes som café, studiebolig, kontor, sauna, husbåd, flydende sommerhus eller....?

Hold Fast Co er lokalt forankret på Ærø med en bred vifte af samarbejdspartnere inden for det maritime erhverv sammen med turistbranchen på øen.

Vi ønsker at fundraise kr. 150.000 - så vi kan stille en vækstkaution på kr. 30.000 til at starte en produktion af 5 Offgrid Floteller samt en investering på kr. 120.000 til støbeform- og udstyr og blokvogne.

Projektet: Offgrid Flotel er udvalgt og medvirker i et iværksætterprogram med Jacob Risgaard (stifter af bl.a. coolshop.dk) som vært.

Programmet sendes i efteråret 2018 på TV2. Følg os på: offgridflotel.com

Ser frem til at høre fra jer

Bedste hilsner

Peter Kiær,

Bådebygger

Hold Fast Co  CVR 29716382  Vesterbro 12  5970 Ærøskøbing  Mail: offgridflotel@gmail.com


Partnerskaber