Floorball Kvindelandshold til VM i Singapore

2.333,00 kr. 1.56% af 150.000,00 kr.

9

crowdfunders
udløbet
Troels Jensen @FloorballDanmark

medlem siden 14. august, 2023

Om projektet

Hjælp vores kvindelandshold, så de forhåbentligt kan komme afsted til VM i Singapore til december.

Spillerne skal ved hver træningssamling, turnering og VM selv betale for deltagelse, rejse, kost og logi, hvorfor de virkelig kunne bruge en økonomisk hjælpende hånd. Landsholdsspiller Mette Thorsager udtaler:

"Det har været et turbulent år som landsholdsspiller, men nu er vi landet, og vi har fået samlet en virkelig talentfuld trup. Vi har fået en masse unge spillere op, og de bidrager med så meget spilleglæde og fightervilje, som smitter af på alles motivation - selv en "gammel" spiller som mig! 

Vi er topmotiveret for at skulle til VM og vise dansk floorball frem, og ikke mindst følge op på det stærke resultat ved VM i 2021. For at det lykkedes har vi brug for opbakning - i særlig grad økonomisk. Vi takker alle som vil hjælpe med at gøre VM-drømmen til en virkelighed."  

Budgettet er på 530.000,- hvor Floorball Danmark betaler 100.000,-, der er pt. fundet sponsorer for 65.000, så pt. er spillernes egenbetaling på 18.000,-. Den egenbetaling vil vi hjertens gerne nedsætte, så vi håber på lidt hjælp til dette. 

Floorball Danmarks Bestyrelse skal tage stilling til om holdet skal sendes afsted eller ej på deres bestyrelsesmøde den 13. september 2023. Vi har derfor sat deadline til den 10. september 2023

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber