Magisk hvid jul

100.500,00 kr. 100.50% af 100.000,00 kr.

10

crowdfunders
udløbet
Jyllands Akvariet @annikaja

medlem siden 24. oktober, 2020

Om projektet

Magisk hvid jul fuld af aktiviteter 2021

Lad os sammen, indhente den tabte julestemning fra 2020 og skabe en kæmpe julefest i 2021.

(Alle ikke indløste julebilletter fra 2020 kan benyttes i november og december 2021.)

 

Magisk hvid jul fuld af aktiviteter

Juletiden nærmer sig, og hvert år er der et spørgsmål som trænger sig på.

Alle snakker om det, håber på det og drømmer om det, men det sker næsten aldrig….

 

Hvid Jul!

Hvem kan sidst huske at sneen var en fast del af juletraditionerne? Det er ganske få.

 

Derfor vil vi hos Iskunsten bringe minderne tilbage, og garantere børnene og alle andre en hvid jul.

 

Hjælp til med at åbne en helt ny vinterverden, hvor vi vil skabe et helt nyt juleunivers med kæmpe iskrystaller, imponerende iskunst og magiske snelandskaber. Vi søger penge til at skabe events for Vestkystens og oplandets befolkning og de mange gæster i sommerhusene omkring jul og nytår. Vi ønsker at sætte ekstra fokus på julen, med masser af anderledes aktiviteter og uforglemmelige oplevelser for alle aldre.

 

Derfor vil vi i forbindelse med iskunstens kommende vinterudstilling tilføje lidt ekstra julemagi, og byde vores gæster på ægte julehygge i november og december måned.

 

Et udpluk af de events som støttes af projektet:

️ Kæmpe lysskulpturer vil pryde bybilledet og oplyse blandt andet Jyllandsakvariets facade, fiskekutter og området ved Iskunsten.

 

️ Vi byder velkommen indenfor i Iskunsten, hvor i kan tage på opdagelse i det magiske vinterunivers skabt af fortryllende isskulpturer.

 

️ Flere gange i løbet af november og december laves julemarkeder med lokale smagsprøver på julelækkerier.

 

️ Der skabes en lys-sti med lygtepælsmotiver, som helt naturligt forbinder byens nordligste attraktioner med havnen og byens handelsliv.

 

️ Vi tager jer med på sightseeing i Thyborøns gader og stræder med den ikoniske traktorbus ”Spætten” pakket ind i julelys og julehygge.

 

️ Traktorbussen laver juleture med børnene i fokus, hvor vi drager på jagt efter Julemanden. Gad vide hvor han gemmer sig i Thyborøn?

 

* Som bidragsyder, skal du være opmærksom på, at hvis du indbetaler mere end kr. 1.249,- så skal du indsende billedlegitimation i forhold til hvidvaskloven. Ønsker du som virksomhed/privat at indbetale over kr. 1.250,- så kontakt meget gerne Michael Madsen, Jyllandsakvariet for en snak.
Partnerskaber