FORSIDEN      manfrotto    filmproduktion    Nyheder     KONTAKT


Fujinon UA24X7.8BERD

Vægten er under 2 kg

Det er verdens hidtil mindste og letteste broadcast-zoom til 4K videoproduktion.
Den passer til skulderkameraer med 2/3 tommer billedsensor.

Fuji udvider sit program af 4K objektiver, så det efter årsskiftet kommer til at omfatte ikke mindre end otte zoomer, der passer til 2/3 tommer broadcastkameraer. Nyheden er en 24X vidvinkelzoom, der spænder over området 7,8 til 187 mm.

Med en længde på 220,5 mm og en vægt på 1,98 kg er det både det mindste og det letteste broacastobjektiv til 4K produktion. Fuji forventer, at objektivet vil blive brugt til bl.a. sport og nyhedsdækning – ofte i form af skulderoptagelser.

Den nye "Fujinon UA24x7.8" bliver præsenteret på IBC udstillingen i Amsterdam sammen med fabrikkens syv eksisterende 4K broacast-zooms plus serien af filmobjektiver med PL-mount.
Fremtiden for 4K

Man kan være skeptisk over fremtiden for 4K, for det kan være svært at se kvalitetsforskellen i forhold til HD. Men den skepsis finder man ikke hos Fuji.

– 4K video vokser hastigt i både Japan, Europa og Nordamerika – og det gælder både film og studieproduktioner, siger fabrikkens talsmand. – Det samme gælder for OTT-produktioner (internetstreaming), der nu ikke alene kan ses i fuld opløsning på V-skærme, men også på PC'er og tablet computere.

Fujinon UA24X7.8BERD er verdens hidtil mindste og letteste broadcast-zoom til 4K videoproduktion. Den lanceres på IBC i Amsterdam, men kommer først på markedet efter årsskiftet
Klik for større billede


Allerede i 2015 lancerede Fuji de første Fujinon 4K broadcastobjektiver. I dag omfatter serien syv modeller, og efter årsskiftet kommer den ottende.
Klik for større billede

 
     
Boomerang ApS
v/ Frank Paulsen
Skovalléen 39 2880 Bagsværd
Tlf: 40501635   info@boomerang.dk
   ____________________________________________________________________________________________________