FORSIDEN      manfrotto    filmproduktion     Nyheder    KONTAKT


Boomerang film og video produktion

Boomerang/Dansk Filmjournal optager omkring fire videoproduktioner årligt. Det foretrukne videokamera er den sidste  model fra Sony.
En stor del af Boomerang's optikker passer fint til video udstyret,
lige som de mange Tiffen-filtre.Videoudstyr leveret af BOOMERANG filmudlejnig
Boomerang har produceret kortfilm  lige siden DSB's Kino startede for mange år siden. Det var nogle spændende år med "rigtig" film. I dager det primært videooptagelser der er  i marken.
Boomerang Filmudlejning har bl.a. udlejet udstyr til  kortfimen "Lolland - Sådan!" og  "Filmen om Krak" (hhv. 2017 og 2018Billederne herunder er  fra  optagelser  i Cirkus Arena,  og en hårdt arbejdende Stefano Gonzales under optagelser på Rådhuspladsen i København.

  
         

                                              - Hydroflex går i dybden


 
Hydroflex består af  et stort og meget omfattende undervandsprogram. Der er naturligvis ikke brug for alt, til den enkelte optagelse, så man må tage undervands-fotografen med på råd. Men vi vil lige vise, hvad der kan blive tale om, når I står og skal bruge dette udstyr: (Alle priser dækker leje 1 dag).
Hydoflex undervandshus beregnet til Arriflex 35 III, søgerdør, reflex øjestykke, fjernstart kontakt, batteriadapter m. 4 batterier, 12v batterioplader til 4 batterier samt vægte til afbalancering. Objektivport til Zeiss T2,1 og T 1,3  ____________________________________________________________________________________________________           
     
Boomerang ApS
v/ Frank Paulsen
Skovalléen 39 2880 Bagsværd
Tlf: 40501635   info@boomerang.dk